Web Analytics Made Easy - Statcounter

صدای مظلومیت و محرومیت مردم سیستان و بلوچستان در سطح ملی در کنار فشار رسانه‌ها و مطالبه گران زمانی بهتر شنیده می‌شود که مسئولین استانی و نمایندگان هر منطقه نیز با مردم‌شان همراه شوند و حرف دل آنان را بازگو کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، امام جمعه شهرستان نیمروز در یکی از خطبه های خود در جمله‌ای کلیدی به موضوعی جالبی اشاره کرد که دفاع مقدس در سیستان کماکان ادامه دارد و به شهادت پی در پی جوانان این منطقه در روزها و هفته های اخیر پرداخت، که در ابتدا مورد توجه قرار نگرفت؛ اما چند ساعت بعد از این خطبه در یک حادثه تروریستی شهادت جوان برومند دیگری از خطه شهیدپرور سیستان آن هم در مرکز استان اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدای سال تاکنون بارها و بارها با خبر شهادت جوانان سیستانی در حوادث تروریستی مواجه شده‌ایم که اگر به آمار و ارقام نگاه دقیق‌تری بیندازیم و با تحلیل کردن شهادت‌های متوالی و پی در پی جوانانمان در سالهای اخیر خواهیم فهمید که سیستان و بلوچستان علی الخصوص منطقه سیستان در صدر جدول شهادت جوانانش در کشور قرار دارد که این موضوع نشان دهنده ادامه‌دار بودن دفاع مقدس در این منطقه از کشور بدون حمایت مسئولین کلان است؛ به طوری که تنها در ایام ماه مبارک رمضان و در عرض چند روز شاهد شهادت چندتن از جوانانمان بودیم و  موضوع وقتی دردناک‌تر می شود که می‌بینیم نه تنها در سطح ملی به آن توجهی نمی‌شود؛ بلکه انگار این مسئله برای نمایندگان این منطقه و مسئولین استان هم به امری عادی تبدیل شده است، درصورتی که اگر این اتفاقات در هر نقطه دیگری از کشور رخ می‌داد مجلس و دولت و نهادهای مربوطه برای پاسخگویی به خط می‌شدند!

 

صدای مظلومیت و محرومیت این مردم در سطح ملی در کنار فشار رسانه‌ها و مطالبه‌گران زمانی بهتر شنیده می‌شود که مسئولین استانی و نمایندگان هر منطقه نیز با مردم‌شان همراه شوند و حرف دل مردم‌شان را بازگو کنند؛ اما جای تاسف است که مسئولین و نمایندگان ما این روزها درحالی که تنگه احد سنگرهایش یکی پس از دیگری درحال خالی شدن است نه تنها فریاد مظلومیت مردم منطقه‌ خود را آنچنان که شایسته است سر نداده‌اند، بلکه خودشان نیز تنگه احد ایران را رها کرده و به دنبال غنایم هستند.

آری این روزها بیش از هر زمانی آنچه از وکلایمان به گوش می رسد تلاششان برای امتیاز گرفتن از دولت برای خودشان است نه مردمشان، به طوری که از کوچکترین اتفاقاتی در استان که مورد اعتراض مردم قرار می‌گیرد، در تهران در جهت امتیاز گرفتن برای خود و حتی گماردن گزینه های مدنظرشان استفاده می کنند‌ نه حل مشکل مردم و این را می‌توان از عملی نشدن وعده های گاه و بیگاه آب، مرز، گاز، جاده و. . . و تقلیل یافتن گزارش عملکردها به آسفالت نه چندان جالب چند کوچه و خیابان دریافت.

این موارد و بی توجهی‌ها به جایی رسید که امام جمعه معزز شهرستان زابل نیز در خطبه‌های خود از بی توجهی به مطالبات مردم از جمله عدم تلاش نمایندگان و مسئولین استان درجهت گرفتن خسارت برای کشاورزان و دامداران سیستانی که نان برای خوردن ندارند، گلایه کند و حتی به مانند هفته های گذشته پیگیری موضوع آب سیستان از افعانستان توسط همین نمایندگان و مسئولین و در کل وزارت امور خارجه را در حد وعده و شعار بیان کرد.

مطالبات مردمی به پیوست موضوعات امنیتی و درگیری های اخیر از این بابت مطرح گردید که در مناطق مرزی از جمله سیستان هرگاه ماندگاری مردم و تراکم جمعیت بالا رفت و مردم در رفاه به سر بردند درگیری ها به حداقل و آن هم در نقاط دور افتاده و صفر مرزی رسید ولی هرگاه مردم به دلایل مختلف از جمله مشکلات معیشتی مهاجرت کردند درگیری ها و درنهایت شهادت ها به بیشترین حد خود آن هم در نقاط کلیدی استان رسید و این امر بیش از پیش اهمیت سنگرهای مردمی را در جنگ نامرئی سیستان نشان می دهد و باید ترسید از روزی که این سنگرهای مردمی بصورت کامل خالی شوند و آن زمان دیگر تهدید سیستان و بلوچستان را دنبال نمی کند بلکه یک کشور با تهدید مواجه می شود و باید کل کشور در جهت دفاع بسیج شوند.

بقول آن پیرمرد کهنسال اگر سیستان نابود شود دولت و ملت ضرر می کنند‌؛ پس‌نگذاریم دیر شود و به اهمیت فرموده مقام معظم رهبری که سیستان را تنگه احد جمهوری اسلامی نامیدند پی ببریم و چاره ای بیاندیشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان حادثه تروریستی دفاع مقدس سیستان و بلوچستان مسئولین استان تنگه احد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۸۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور

 محمد کرمی در حاشیه بازدید از طرح تامین آب اضطراری منطقه سیستان و زاهدان که به همراه فداحسین مالکی نماینده مردم شریف زاهدان در مجلس شورای اسلامی انجام شد، گفت: با تلاش تمامی مجموعه وزارت نیرو، شرکت‌ها و پیمانکاران این طرح بزرگ انجام گرفت و همه پای کار آمدند تا طرح حفر چاه و انتقال آب انجام شود و این در حالی انجام گرفت که در سال گذشته این منطقه بیابان بود و بیشترین حجم طوفان‌ها را در منطقه داشتیم و شرایط کار در منطقه بسیار سخت بود.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود:  با توجه به اینکه آب چاه نیمه‌ها در حال اتمام بود و مردم گلایه‌مند و نگران از شرایط پیش رو بودند با، نعمت بارندگی در شمال استان سیستان و بلوچستان چاهک‌های در حال خشکیدن حیات دوباره گرفتند.
کرمی بیان داشت: طرح انتقال آب دریا نیز طرح بی‌نظیری است که با نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب بخشی از اعتبارات مورد نیاز نیز از صندوق ذخیره ملی تامین شد و این طرح بزرگ هم اکنون در حال اجراست.
وی خاطرنشان کرد: کیفیت در اجرای کار بسیار مهم است و باید بر کیفیت امور نظارت شود.
وی عنوان کرد: طرح تامین آب اضطراری منطقه سیستان یک پروژه بی‌نظیر و الگو است و نشان می‌دهد که اگر بخواهیم در کشور طرح های بزرگ انجام دهیم می‌توانیم به سرعت کار را شکل دهیم.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سرعت در اجرای طرح‌ها را در طرح های دیگر نیز می‌توانیم ببینیم ، در حوزه ساخت بزرگراه در گذشته سالی ۱۰ تا ۱۵ کیلومتر در استان احداث می‌شد، اما امسال این رقم به ۱۸۰ کیلومتر رسیده است که جای قدردانی از دست‌اندرکاران این مجموعه دارد.

دیگر خبرها

  • پروژه تأمین آب اضطراری سیستان و بلوچستان الگویی کشوری است
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • استاندار: طرح تامین آب اضطراری سیستان و بلوچستان یک طرح الگو برای کشور
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید در پی بارش‌های سیل‌آسای سیستان و بلوچستان
  • بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد
  • ثبت ۲۱ رکورد جدید بارشی در سیستان و بلوچستان
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • نجات ۴۳ هزار زن باردار در مناطق درگیر سیل بلوچستان